Neem contact met ons op: +31 (0) 23 700 97 43
Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Verzenden en retouren

Verzenden
Al uw aankopen worden bezorgd door TNT Post. TNT Post behoort tot de top in Europa als het gaat om de kwaliteit van de binnenlandse overkomstduur (bezorging binnen 24 uur). De bezorgtijden van TNT Post zijn: maandag t/m zaterdag. Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op maandag t/m zaterdag, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. De bezorgtijden voor de 2e bezorging zijn: tussen 9.00 en 21.30 uur. Als U ook bij tweede aanbieding niet thuis bent, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.

Ophalen
U kunt uw bestelling ook afhalen (Zwaanshoek), dit gaat wel op afspraak. Dit kan ook 's avonds en in het weekend.

Retouren
Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen, dan dient u dit direct aan ons kenbaar te maken. U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Retourzendingen kunt u verzenden naar het onderstaande adres. U kunt bij Fotogeschenkbestellen.nl gekochte artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een deugdelijke verpakking. Vul alstublieft op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel voldoende gefrankeerd naar:

Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd.

Fotogeschenkbestellen.nl
Noppenstraat 42
2136 AJ Zwaanshoek


Let op!
Als u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder aangegeven reden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met ons op.

Verkeerd product ontvangen?
Controleer altijd of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is dat u besteld heeft. Mocht u per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen, dan kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Om te achterhalen waarom u een ander artikel heeft ontvangen, is het belangrijk dat u op de achterkant van de factuur aangeeft wat de reden van retour is en wat het verschil is tussen de twee artikelen.